понеделник, 3 октомври 2011 г.

ПРАВИ ЛИ ТЕ ТВОЯТА ХРАНИТЕЛНА АЛЕРГИЯ ДЕБЕЛ?




Твоята храносмилателна система,може би те прави дебел.Трудно е да се повярва,но е много вярно.Искам да опиша защо микроорганизмите в храносмилателната система преобръщат процесите в организма и влияят на имунната система и стоят зад нашите излишни килограми.
След като са наблюдавани стотици пациенти,съвременните изследвания могат да обяснят този феномен
Появи се необходимостта от създаване на добавки,на базата на новите разбирания за тялото като единна система съставена от отделителна система,имунна система,детоксикираща система,хормони и всичко е свързано.Това е мощно доказателство за отношението на този ключ-причина за повишаване на килограмите и причиняване на заболявания и ще ти помогне да запазваш килограмите си.
На пример познавам пациенти,които свалят значително тегло само с отделяне и премахване на алергичните им храни от тяхната диета.
А също така съм наблюдавала,как пациенти свалят 7-10кг при промяна на микрофлората на чревния тракт.
Една жена 38-годишна със хронични стомашни киселини и рефлукс,акне и дебела с болки и синдром на раздразнени черва и газове.Тя опитваше всякакви познати диети без успех.
Това е често срещан проблем при жени със стомашни проблеми-със сомашни киселини и небалансирана микрофлора,което я прави чувствителна към храните.
Но когато такава жена спре да приема алергичните храни и приема пробиотици за подобряване на вътрешната микрофлора тя може да свали 15кг за няколко месеца и всички останали симптоми ще изчезнат също.
Големият дебат в медицината е,кое е първо напълняването или стомашните киселини.
Аз винаги съм вярвала,че стомашните киселини водят до напълняване.Твърденията,за влиянието на смущенията в месечният цикъл вече са отхвърлени.
Нека резюмирам какво да предприемем в три лесни стъпки.
-да премахнем храните към които сме алергични-те образуват газове,киселини и дразнят стомаха,
-да балансираме микрофлората в стомашно-чревния тракт -за целта помага прием на пробиотици.
За целта препоръчвам следния пробиотик
http://www.flp.bg/bg/P_Probiotic_bg.htm
Petya Popova
дистрибутор на алое вера и хранителни добавки
pette@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар