Ето една рецепта,която ще бъде приета чудесно от всеки,надявам се.Самата аз експериментирах,след като се наслаждавах на кулинарна програма.
Рецептата е лесна за изпълнение.Подготовката изисква около 10 минути.Термичната обработката е също 10 минути.Можеш да вложиш цялото си въображение в атмосферата,сервирането и всичко за доброто настроение.
Ето,какво направих от сьомга-филе.
Оформените филета намазах с мед,като потапях малка лъжичка в гореща вода,гребвах малко мед и го оставях да се стича и после разнасях с лъжичката.Може да знаеш и по-добър начин,но за това се сетих.
Счуках ситно няколко ореха и добавих щипка сол и чер пипер.Поръсих филетата.
Филетата поставих в малка тавичка.
Загрях фурната за 15 минути на горен реотан и поставих тавичката високо под реотана.
След 10 мин. извадих готовите филета.
Полях с пресен лимонов сок и капнах зехтин.
За гарнитурата и украсата оставям изцяло на теб.
Филетата имаха страхотен цвят и вкус,много сочни с хрупкава обвивка.
Аз добавих с филето и чаша вино.
Оставям те да се развихряш .Приятни моменти!
JAPANESE MAGNOLIAS
http://www.metacafe.com/w/yt-M4-CGg2d6YM/
Enjoy!
petya
Опитвала съм скумрия с мед и беше адски вкусно. Сигурна съм, че твоята рецепта ще стане още по-добре. Бих я направила на идващия празник на влюбените, но мъжката част на вечерята не си пада по експериментите. Затова ще запазя предложението ти само за мен (колко егоистично ;)
ОтговорИзтриване