понеделник, 18 януари 2010 г.

ЛУНЕН КАЛЕНДАР-18януари,понеделник



1 фаза,4л.д.,"РАЙСКО ДЪРВО"

Енергията на това денонощие действа неблагоприятно върху човека.Съветът е :преди да вземеш решение,предварително обмисли добре нещата.Символично това се изобразява като дърво,чиито плодове носят на човек познание за добро и зло.

През това денонощие са активни шийните и гласовите връзки.Там е връзката с енергийния център на дълбочинните пространства в които се твори съдбата ни.Препоръчват се упражнения за енергизиране на този център-самостоятелно изпълняване на гласови вокали а,о,у с трептения в тези шийните и гласните връзки.

Това денонощие трябва да се прекара самостоятелно и в спокойствие.
Постарай се да не причиняваш зло на никого и на нищо.

ОТ КОГО ДА ИМАМЕ ДЕТЕ?

Лекомисленото отношение по този въпрос,поражда множество неприятности впоследствие.В миналото на него се е отделяло голямо значение и това не е напразно.Бъдещият съпруг или булката са се избирали от родителите,натрупали житейски опит.Да се сродиш с достойни хора,това не са само думи,а нещо много повече.Важно е да се познава родословието на момъка или момата,дали семейството няма кармични дългове?До колко нравствено -порядъчни са тези хора?Семейството не е просто сбор от хора.С този съюз започва верига от нови въплъщения.Душите създават двойки,за да могат посредством тях да продължат еволюцията.Тази мисия на семейството е най-важната и от нея зависят много неща.

КАК ДА СЕ БОРИМ С ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Под простуда се разбира инфекциозно-вирусно заболяванепредизвикващо възпаление на лигавицата на носа,гърлото и бронхите.Но това е следствието,а причината е общо отслабване на защитните сили чрез неправилен начин на живот и натрупване на шлаки и слуз в организма.

Естественото лечение се състои в прочистване на организма,детоксикация,лечебно гладуване.След това трябва правилно да се храним и да избягваме слузообразуващите продукти.

Що се отнася до лекарствата, ваксините и инжекциите-без промяна на начина на живот и хранене,те няма да окажат очакваната помощ.Нещо повече ще прекъснат естествената реакция на организма срещу болестта и ще я задълбочат повече.

ПОЛЕЗНИ СОКОВИ СМЕСИ ПРИ ПРОСТУДА

1.Моркови-300г и спанак120г
2.Сок от един лимон и 120г настърган хрян се смесват.Взема се по 1ч.л на гладно.
3.Моркови-300г ,цвекло-90г,краставици-90г
4.Лимон и гореща вода

ПРОФИЛАКТИКА НА ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Всяка сутрин по 1ч.ч. топла вода с мед и лимон.

ПЕТЯ ПОПОВА
консултант по хранене
scype petyapopova1

Няма коментари:

Публикуване на коментар