СОКОВИ КОМБИНАЦИИ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ И ПОПЪЛВАНЕ РЕЗЕРВИТЕ НА
ОРГАНИЗМА
1.Сок от моркови,цвекло и краставици очиства жлъчния мехур,черния дроби бъбреците и помага за възстановяването им.Как действа той в организма?
Храненето с термично преработена храна,особено с концентрирана сксорбяла и захар доставя в организма неусвоим калций.Това е калцият ,който под действието на високата темперлатура се превръща в неорганичен и е неразтворим във вода.Той се натрупва чрез кръвотока в черния дроб и жлъчните пътища,като достига жлъчния мехур.
Ако се натрупа във вените в коремната кухина,предизвиква тумори или на задния проход хемороиди.Най-много достигат до бъбреците и пикочния мехур и образуват камъни.
Постоянната употреба на хляб,варен булгур и други тестени изделия водят до натрупване на неорганичен калций.Той се отлага в черния дроб,жлъчния мехур,бъбреците и пикочния мехур като камъни и предизвиква съответните болести.
Многобройните изследвания установиха,че премахването на тези камъни по хирургичен начин освен в спешни случаи е излишно и глупаво.Чрез разумно прилагане на естествени методи на лечение може да се постигне пълно оздравяване.
2.Смес от сокове от моркови,целина,магданоз и спанак притежава укрепващи сили.
-Той е източник на калий за организма .
-В този сок се съдържат всички соли и минерални вещества,необходими на организма.
-Учудващо бързо понижава киселинността на стомаха/на вниманието на всички,които имат киселини/.
-Ефективно възсановява тъканите,разрушени от травма или болест.
-Соковете внасят енергия в организма и му помагат да увеличи жизнените си сили.Самият организъм има възможност да сложи в ред себе си.
Натрупаните с години токсини и шлаки не могат да се изведат от организма веднага,това изисква повече време и старание.
Правилната употреба на пресни сокове и натурални сурови храни ще помогне на организма да придобие енерлгия,гъвкавост и отлично здраве.
ПЕТЯ ПОПОВА
scype petyapopova1
сряда, 13 януари 2010 г.
СЪВЕТИ НА ЗДРАВНИЯ КОНСУЛТАНТ
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар