петък, 2 октомври 2009 г.

СТРАТЕГИЯ И ТАКТИКА



СТРАТЕГИЯ И ТАКТИКА ЗА ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ

Някъде в годините започваме да желаем нещо много силно и да обмисляме ежедневно как да го постигнем.Добре е да се върнеш назад във времето и да открием първото си сбъднато желание.Ще се изненадаш като разбереш колко много страст си вложил в него и как всичките ти мисли са погълнати от една .Ти си напълно убеден,че това ще се случи.

А сега да открием времето,когато спираш да вярваш,че ще получиш това,което искаш.Случили са се много сериозни неща и си изгубил чувството си за хумор.Вече не искаш нищо,защото знаеш,че няма да го получиш.Колко тъжно,но със всеки се случва рано или късно.

Идва време за промяна.До сега си следвал естествения ход на живота.Но ако не ти харесва на къде отива,трябва да предприемеш нещо,да промениш нещо съществено.

Много малко са нещата върху които имаш сериозната възможност да повлияеш и промениш.Сблъскваш се ежедневно с невъзможността бързо да промениш нещата около себе си:
-мръсните улици;
-лошо възпитание;
-некачествени стоки и услуги;
Можеш сам да продължиш списъка е безкраен.

Трябва ли да се откажеш?Това ще те доведе до бездна от отчаяние.

Имаш един път и той води към теб.Насочи внимание и сили към себе си.Открий наново този огромен свят и започни да го променяш.Ще се изненадаш,колко скоро светът около теб ще придобие нов вид.

ПЕТЯ ПОПОВА
консултант по хранене
pette@abv.bg






Няма коментари:

Публикуване на коментар