сряда, 29 февруари 2012 г.

КРЪВНА ЗАХАР И СВРЪХ ТЕГЛО


Статистиката показва,че всеки втори човек има скрити проблеми със здравето,повлияни от проблеми с кръвната захар.И ако и ти имаш наднормено тегло или леко повишение на кръвната захар,то и ти влизаш в тази група.
Това метаболитно състояние започва с първите признаци на инсулинова резистентност.
Ако игнорирате това,то го правите на собсвен риск,защото лечението води до диабет 2 или затлъстяване,сърдечни заболявания,рак,инсулт,деменция и преждевременна смърт.
А медицинският подход на изчакване не е ефективен,но повечето лекари,го практикуват.
И лечението с медикаменти води до задънена улица.Това не се лекува,а води до влошаване.
Има по-добър начин за възстановяване на твоето здраве и сега е момента да го научиш и ти.
Последните открития в генетиката и метаболизма на кръвта доказват,че има начин да се избавиш от проблемите с кръвната захар посредством прилагане на правилна хранителна програма,обвързана с подходящ спорт,прилагана системно с пълна мотивация може да доведе до промяна в цялото здраве и тогава сбогом хормонален дисбаланс,сбогом наднормено тегло,сбогом умора и умствена мъгла,сбого дисбаланс на кръвната захар.
Резултатите могат да са невероятни.Теглото ще се топи,дори ако си имал проблеми от дълги години.Енергията ти щесе повишава.Все едно,че тъмен облак си отива от твоя живот.
А най-хубавото е,че ще се стопи риска да се разболееш от най-опасните болести на нашето време за които няма открити лекарства.
Можеш да забравиш,че наследяваш проблемите с кръвната захар и наднорменото тегло.
Последните изследвания в генетиката доказват,че е предотвратимо и дори лечимо диабетно състояние,дори диабет тип 2,ако е причинил много смърт в твоето семейство.
И всичко това може да се научи и прилага от тези,които са мотивирани за постигане на успех.

Петя Попова-консултант по здравословно хранене
pette@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар