четвъртък, 27 юни 2013 г.



ДИЕТАТА НА Д-Р МАРК ХАЙМЪН,КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕКУВА ПОВЕЧЕТО ЗАБОЛЯВАНИЯ
Най-хубавото е,че не е необходимо да вярвате на мен или на д-р Хаймън.
Вярвайте на своето тяло.То ще ви каже най-вярно и бързо-какво иска и какво не иска.
Ако постоянно не се информираш,какво прави тялото ти токсично,болно и дебело,ако приемаш преработени индустриални храни,захар,брашно,химикали,високо фруктозен зърнен сироп,ГМО,транс-мазнини,храни,които възпламеняват организма и това,което аз наричам антисъставки,защото действат като отрови за тялото,те изгарят твоите клетки и твоето тяло и довеждат болката,алергията ,главоболието,надебеляването,депресиите.А това води до спечелване на нови килограми,до диабет и сърдечни заболявания.
Тази диета изхвърлявсичко което изброих до тук,като вредно за тялото и добавя здравословна храна,богата на антиоксиданти,която дава сила за оздравяване.Сила,каквато никакви медицински методи не могат да дадат.
Др Хаймън споделя за своите пациенти:
-срещнах пациент,лекуван от множество специалисти,който беше на 42 вида лекарства на ден,за различни алергии,астма и др.Той дори е умирал два пъти слен анафилактичен шок.И само за няколко кратки седмици с промяна на неговата диета,той промени  необходимостта от лекарства,а неговите алергии и астма си отидоха.
-друг пациент,страдащ от проблеми със стомаха,рефлукс,гниене-лошо асимилиране,раздразнени черва и контролираше състоянието си с лекарства,подобри състоянието си само една седмица след промяна на диетата си.
  Какво е да промениш диетата-това е да обновиш тялото си,като обновиш информацията,която храната носи на тялото.Храна е информация,тя носи инструкции към всяка част на тялото,на всеки ген,на всяка клетка и помага да се възстановят и оздравеят или да бъдат болни,всичко това се дължи на храната.И какво става с няколко прости промени в храната-ТИ СЕ ОСВОБОЖДАВАШ ОТ ХРОНИЧНИ СИМПТОМИ И БОЛЕСТИ САМО ЗА СЕДМИЦА ИЛИ МОЖЕ БИ ДВЕ.
ТОВА Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО.Някои хора наричат това детоксикация.Други и казват елиминация.А з я определям като включваща,като диета на изобилието.
Най-хубавото е,че няма нужда да ми вярвате,като специалист,достатъчно е да вярвате на своето тяло,то ще ви каже много бързо какво иска и какво не иска.
Ако твоето тяло постоянно получава хранителна информация,която го прави токсично,болно и дебело-това са преработените индустриални храни,захар,бяло брашно,химикали,ГМО,фруктоза,зърнени сиропи,транс мазнини,изкуствени подсладители,възпламенителни храни и това,което аз наричам-АНТИСЪСТАВКИ,това са отрови за тялото,те възпламеняват тялото и в този огън изгарят всички полезни вещества  в клетките,което води до болка,алергии,главоболие,затлъстяване,депресия,а това те отвежда до диабет,сърдечни болести.
Само една диета с изключване на вредните храни и включване на здравословни храни със антиоксидантно действие,много често обръща  трудни медицински проблеми и освобождава от болести,особенно ако не са се задълбочили,това което медицината не може да направи.ТОВА ТРЯБВА ВСЕКИ ДА ОПИТА.
Ето един случай.При др Хамън идва  един професор-преподавател във висшо медицинско училище,страдаш мого години от псориазис и артрит.
Осакатен от болки и оксидация,въпреки,че приема съответните лекарства.които освен лечебен ефект имат и друг-включващ непреодолими инфекции,рак и смърт.Понеже не беше санал по-добре,беше решил да прекрати.Не можеше да продължи да оперира,трудно изкачваше стълбите.Имаше псориазис по цялата кожа,а това пречи на личния му живот.Също та с рефлускс,депресия,ракови клетки,констипация,проблеми с вниманието.Лоша функция на черния дроб и със свръх тегло.
Той имаше ужасна диета.Закусваше с овесена каша с мляко и захар.
Риба тон,супа и сладки за обяд.
Риба или месо със зеленчуци и картофи или паста за вечеря.
Закуска с протеинови барчета или сладки.Избягваше шоколада и мазните храни.
Пет пъти седмично пиеше кафе със сладки.Изпиваше 3-4 чаши кафе и диетична сода за ден,12 чаши с алкохол за седмица вкл.вино и уиски.
Поставих го на детоксикираща диета.Изхвърлих алкохола,кафето,индустриалните храни.Добавих истинска храна.Премахнах повечето алергизиращи вещества и тези,които повишават чувствителността.
И на първата му визита след това пристигна без болки и каза,че не е бил така добре от години.Той има 80процента промяна на болките.Изкачва стълбите по-бързо.Куцането не продължи дълго.Ръцете му имаха спазми и трудно се отваряха,а сега можеше да продължи да оперира.А беше спрял медицинската си практика след първата визита,а му казах да не спира.Неговият рефлукс и мигрена бяха си отишли.Настроението му се беше повишило.И беше станал по-малко раздразнителен.Нямаше и констипация.Свали 30 кг.
Искам да кажа само едно-ще окуража всеки,който иска да направи това за една седмица,да провери,каква е тази храна и как зарежда тялото му със сила.Нищо не губиш.Не трябва да минават месеци и години за да видиш разликата.Това се случва през седмицата на промяната.
Моля да споделите коментари или да зададете въпроси на pette@abv.bg
Петя Попова-консултант -лечение с хранене.

Няма коментари:

Публикуване на коментар