сряда, 3 декември 2008 г.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ВМЕСТО ХЗТ


Ще дам хранителните добавки,които се препоръчват от списъка на ФЛП за жени.Освен да приемаш добавки,е добре да спазваш и някой основни насоки в своя живот:
-да се движиш много;
-да подбираш храната си;
-да пиеш вода;
-да си почиваш.
НАПИТКИ:Гел от Алое Вера,нектар от алое с боровинки и нектар от алое и праскови.
Те съдържат широк спектър от хранителни съставки,които допълват добре храната ти и подкрепят функциите на храносмилателната и имунната системи,здравето на кожата.

ДЖИН-ЧИА е билкова комбинация,съдържаща златна чия за повече енергия и сибирски женшен/адаптоген/с нормализиращо и балансиращо действие върху организма.Намалява топлите вълни,увеличава устойчивостта на стрес и подкрепя надбъбречните жлези.

АРКТИЧЕСКО МОРЕ-ARTIC-SEA доставя незаменими мастни киселини,които се противопоставят на косопада, поддържат здравето на кожата,на храносмилателната и нервната системи.Подобряват паметта и либидото.

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ-е естествен източник на всички В витамини,с особено високо съдържание на В5,който подкрепя надбъбречните жлези в моменти на стрес и се противопоставя на депресията,подпомага съня,паметта,здравето на кожата и изхвърлянето на излишните хормони.

ФОРЕВЪР КАЛЦИЙ-е източник на калций,магнезий и витамини А и Д,които допринасят за здравето на костите и мускулите и благоприятстват спокойния сън.

ЗЕЛЕНИ ПОЛЯ- е съкровищница от витамини и минерали.Основна съставка е млада люцерна-източник на растителени естрогени,които по естествен път допълват запасите на организма от този хормон,като същевременно елиминират нежеланите синтетични естрогени.Може да помогне за облекчаване на дискомфорта в областта на гърдите.

НЕЙЧЪР- МИН- подпомага коригирането на водния баланс и функционирането на щитовидната жлеза.

МУЛТИ МАКА - е смес от билки,подхранващи хипофизата.Може да допринесе за намаляне на топлите вълни,за възстановяване на хормоналния баланс и увеличаване на либидото.

Сега си на крачка от най-доброто.Това са продукти използвани от мен,моите близки и много приятели.Многократно проверени,преди да ти ги препоръчам.

Важното е,че сега имаш избор.

Всичко за продуктите прочети на www.flp.bg
Въпроси можеш да изпратиш и на petyapopova@gmail.com

ПЕТЯ ПОПОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар