понеделник, 15 декември 2008 г.

ВЗЕМИ РЕШЕНИЕ ДНЕС


Остават броени дни до Коледа.За мнозина като мен,това е времето в което правим равносметка на живота си-какво исках да постигна и какво направих за това.Ти също ли правиш това?.Това е времето в което се отдавам напълно на мечтите си без задръжка,защото искрено вярвам,че човек е толкова голям,колкото големи са мечтите му.Разбира се много добре знам,че само да се мечтае без да си правиш планове е напразно загубено време.А ти знаеш ли това?Искам да постигна нещо важно за мен.Чудесно!

Първо-вземам решение,че ще го направя.

Второ-избирам датата от когато започвам.Обичам да започвам новите неща от 1 януари.Но ти можеш да избереш всяка друга дата.

Трето-съставям план за действие.Забележи тази дума-действие.Тя е най важна.Нищо не се случва ако бездействаш.Трябва екшън.

Четвърто-правя първата стъпка.Как се изминават 1000м -стъпка по стъпка.Всяко чудно пътешествие започва от първата стъпка.Какво по хубаво от това,да поработиш за собственото си щастие.Само успеха дава това невероятно усещане за извисяване.Най-важното е,че всеки може да успее.Само следвай собствения си план.Може да е бавно,може и по-бързо.Ти избираш темпото.Ако желанието ти е толкова силно,че не те оставя нито минута,то със сигурност ще имащ бързо действие.

Не чакай някой друг да свърши твоята работа,да промени твоя живот,да осъществи мечтите ти.Това няма да се случи.Запретни ръкави и изкови сам собственото си щастие.Не е важно колко време си пропуснал до сега.Вземи решение и го направи за себе си.

Коледа е време не само за мечти,но и за споделяне.Няма нищо по-хубаво от радостта да споделеш с близки и приятели своите мечти.Така се ангажираш публично и това допълнително ще те мотивира да спазиш плана си.Така можеш да получиш помощ и подкрепа от всички.Така можеш да бъдеш и пример за други,които все още не смеят да си пожелаят да бъдат щастливи.Това ще бъде твоя сърдечен коледен подарък за тях.

Пожелавам ти здраве и ентусиазъм и не спирай да помагаш на другите да успяват!



Няма коментари:

Публикуване на коментар