сряда, 17 декември 2008 г.

FOREVER FREEDOM


1.Какво представлява Forever Freedom?
Вкусна и питателна напитка с аромат на портокал,създадена от Форевър Ливинг Продъктс специално за поддържане и правилно функциониране на ставите.

2.Кои са основните съставки?
Това е патентован стабилизиран гел от Алое Вера.230 мл от тази напитка съдържа 3000мг глюкозамин,2400мг хидроитин,1440мг МСМ И 500мг витамин С.

3.Какво е глюкозамин?АхидроитинМСМ?
-Глюкозаминът
е естествена съставка на хрущялната тъкан.Това е една форма на аминозахар,известна със свойството си да помага за образуването и възстановяването на хрущяла.Доказано е,че глюкозаминът допринася за оздравяването на пострадалите стави,сухожилия, хрущяли и меки тъкани.
-Хидроитинът е жизнено важна съставка на съединителната тъкан и играе основна роля за изграждане и поддържане на хрущяла.Като хранителна добавка,тази естествена съставка на човешкия организъм предлага сериозна защита на хрущялите и ставите.
-МСМ.Известен като метил сулфонил метан е органична сяра.Сярата е четвъртият най-разпространен минерал в човешкото тяло,който може да бъде открит почти във всяка наша клетка.Среща се в много храни,но се губи при термична обработка или измиване.Организма използва МСМ за създаване на нови здрави клетки,както и за други лечебни нужди.

4.Може ли да се предозира глюкозамина и хидроитина и МСМ?
Не.Трите вещества се срещат естествено в организма и така той използва само необходимото му количество и изхвърля ненужното.

5.Има ли странични ефекти?
До сега не са наблюдавани никакви негативни странични ефекти.Съобщавам го не само като факт,но и като потребител няколкократно на тази напитка.МСМ се използва като хранителна добавка от години,без данни за неблагоприятни реакции.Все пак можете да се консултирате с личния си лекар ,особено при бременност и кърмене.

6.По колко се приема от добавката дневно?
Тъй като съдържа важни за организма съставки,необходими ежедневно на организма,препоръчително е да се приема ежедневно поне 3 месеца.Дозата зависи от теглото на тялото,възрастта и оплакванията.Препоръчва се да се започне от 115мл и постепенно да се увеличава .

7.Кога ще видя резултата?
Всяко тяло реагира по различен начин.Аз получих облекчение от силните болки в кръста само след броени дни.Но за други това може да бъде седмици или месеци.Но всеки,който е пил заявява,че се чувства доста по-добре дни след започването.Като благоприятното действие може да се прояви в неочаквани посоки.

8.Каква е разликата между Forever Freedom и Aloe Vera Gel?
Двете напитки съдържат 100% чист стабилизиран гел от Алое Вера,но действат по различен начин.Гелът от Алое Вера дава много витамини и минерали,много енергия и ускорява обмяната на веществата.Форевър Фрийдъм съдържа глюкозамин,хидроитин и МСМ,витамин С и облекчава болките в ставите и костите.Също така допринася за поддържането на здрави хрущяли и стави.

9.Защо е полезен Форевър Фридъм?
Ще получиш облекчение от болки в ставите,както и по-здрава кожа,нокти и коса.

10.На кого препоръчвам Форевър Фридъм?
На всички!Помни,че това е прекрасно профилактично средство с което инвестираш в своето здраве.

1 коментар:

  1. Hello Dear, are you in fact visiting this web site
    regularly, if so after that you will definitely take nice experience.



    Here is my website salary for sonography
    Check out my site ... ultrasound technician schools in ohio

    ОтговорИзтриване