четвъртък, 19 март 2009 г.

МОИТЕ МЕЧТИ-МОЯТА СВОБОДНА ВОЛЯ



В моите мечти живеем в красиво малко селище сред природата,на чист въздух.В селището има малки къщички с големи дворове,пълни с дървета,много цветя пред къщите.Хората са приветливи и усмихнати.Виждат се много деца по дворовете.

Около селцето има ферми за органични плодове и зеленчуци.В ранните часове на деня тук идват много от жителите,за да поработят или да си набавят пресни продукти.Физическата работа тук е на почит и необходимост за хората.Всеки се радва на малко упражнения на чист въздух преди закуска.

Стопанствата дават само чисти продукти-никакви изкуствени торове и пестициди.

А на около чувам птици и виждам всякакви животинки да се разхождат свободно без страх.

Наблизо минава река,сега е пълноводна и виждам рибки да раздвижват повърхността.Водата е чиста,като небето и в нея се оглеждат високи върби.Там под сенките им в горещите дни си почиваме .

Интересното е,че всичко,което обичам е тук и съм толкова щастлива и спокойна.

Забравих да ви кажа-тук хората не боледуват,все не им остава време за това.Всички са много заети,защото трябва да създават и да се грижат за този рай.

Тук няма и политици.Не остана свободно место за тях и така и не ги поканиха.

Може би защото вършат такива неща-виж този клип!

check out this cool video: http://www.metacafe.com/w/2474486/



Enjoy!
petya popova

1 коментар:

  1. Почти съм я постигнала идилията описана по-горе.Преди 5г.си купихме къщичка на село и се наслаждаваме на всичко това и най-вече на много,много цветя.....

    ОтговорИзтриване