сряда, 13 януари 2010 г.

ЛУНЕН КАЛЕНДАР-13,ЯНУАРИ,СРЯДА



28лунно денонощие,ЛОТОС

Енергията на това денонощие е благоприятна и хармонична за човека,тя носи символа на чистотата-лотос.

Сънищата са пророчески.Можем да научим много за себе си,за кармата си,за бъдещето си.Грамотната работа в това отношение може да даде прекрасни резултати както в оздравителен план,така и на цялата останала част от живота ни.

Важно е да поддържаме днес приповдигнато настроение,емоциите да се контролират,за да се задържат на хармонична вълна.Да избягваме лошите мисли.

Да не внасяме дисхармония в околната среда.Забранено е да се копае земята,да се секат дървета,да се коси трева,да се късат цветя или да се причинява вреда на животните,на насекомите.

За да усигурим максимално храна на физическото си тяло,най-добре е да се храним с прясно изцедени сокове.

Да не преуморяваме зрението си.

ХРАНИТЕЛНИ ПРЕПОРЪКИ

ХРЯН-стимулира отделяне на стомашни сокове,подобрява храносмилането и оказва диуретично действие.Приготвя се малко прясно настъргано пюре.Острият вкус може да се смекчи с малко ябълка,мед и лимон.Взет половин час преди хранене е най-добрият помощник за фигурата ни.

Комбинацията на някои сокове притежава удивителен лечебен ефект.Това на първо място се отнася за смесените сокове от моркови,цвекло,краставици ,както и моркови целина магданоз и спанак.Могат да почистват жлъчния мехур,черния дроб и бъбреците,както и да помогнат за възстановяването им.

ПЕТЯ ПОПОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар