сряда, 20 януари 2010 г.

КОЛКО Е ВАЖНО РОДОСЛОВИЕТО



20 ЯНУАРИ,СРЯДА,6Л.Д.

Енергията на това денонощие е с активен център в горната част на белите дробове.Това е особено благоприятно за поглъщането и усвояването на космическата енергия-прана.
Полезни са заниманията с различни дихателни упражнения и методики.В този ден добре се лекуват и почистват горните дихателни пътища.През товаденонощие се препоръчва уединение.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

Причина за заболяването може да бъде наличие на прекалено голямо количество слуз в организма,както и заразяване с глисти,наречени аскарди.

За да се излекувате е необходимо прочистване на организма и промяна в начина на хранене.

СПЕЦИАЛНА ПРЕПОРЪКА

Да се избягва мляко,концентриранаскорбяла и рафинирана захар.


ЛЕЧЕБНИ СОКОВЕ
1.Моркови-300г,спанак-180г
2.Моркови300г,цвекло-90г,краставици 90г
3.Сок от 1 лимон смесен със 120г настърган хрян
4.Моркови240г,целина150г,репички 90г

Замяната на някой храни с използването на прясно изцедени сокове може да доведе до значително подобрение на състоянието ти.Особено ако се ограничават максимално фабрично приготвените храни и се увеличи количеството свежите храни-плодове и салати.

Ако бързо се уморяваш това е сигнал,че клетките в организма са задръстени с шлаки и токсини.Искаш ли да промениш това,просто промени начина си на живот.Трябва организма да се прочисти,да започнеш да се храниш правилно,добре да си почиваш и спиш

МИСЛИ ПРЕДИ БРАКА

Като се знаят родословието на младежа и девойката,техните постижения в живота,дали техните родители и прадеди са живели нормално,могат да се избягнат редица житейски проблеми.Жени и мъже често попадат във водовъртежа на живота,заслепени от външните данни на другия.Ако при прадедите на единия е имало проблеми,особено самоубийство,
убийство и т.н. има вероятност тази душа отново да се въплъти чрез вас с всички произтичащи от това последствия.Затова трябва да бъдем много внимателни при избора на човека с когото се свързваме,за да получим" подкрепата" на предците си.

ПЕТЯ ПОПОВА
scype petyapopova1

Няма коментари:

Публикуване на коментар