сряда, 19 ноември 2008 г.

ЗА КОГО БИЕ КАМБАНАТА?


Време е да разбереш за кого идва часът на истината и да приемеш най-доброто за себе си.
Предлагам ти най-доброто,което направих за себе си.Нека да ти разкажа за кого е полезен Алое Вера Гел.Той съдържа богата гама витамини,включително редкият витамин В12.
Ето добра новина за вегетарианците.Алое Вера Гел е един от двата растителни източника на този ценен витамин.Това прави незаменима хранителна добавка от този гел за всички,вегетарианци,както и за тези,които просто са решили да намалят месото в храната си.
Нека да чуят и тези,които имат проблеми с хемоглобина,както и тези които имат нарушения в нервната система и мозъка,включвам инсултите.
Сега да обърна внимание на жените,които искат да забременеят или вече са направили това.
В състава на Алое Вера Гел по естествен начин присъства и фолиева киселина.Знаеш ли,че всяка бъдеща майка е препоръчително поне 1 година,преди забременяване ,както и първите месеци на бременността,да приема от нея,защото играе важна роля в оформяне на нервната система и мозъка на детето.
Тази уникална напитка е източник на седем есенциални аминокиселини.Те са свързани директно с растежа на клетките и не се синтезират в организма.Затова е важно да се добавят с храната.Затова идва ред и на всички,които често се подлагат на различни диети,гладуване,изтощителни физически натоварвания,стрес и всичко свързано с неправилно хранене,всички могат лесно да набавят недостига от важни хранителни вещества,като приемат от тази напитка.
Всъщност в тази течна диетична храна се съдържат толкова полезни вещества,че е трудно да се изброят.
Ще попиташ навярно,защо Алое Вера Гел оказва толкова дълбоко положително действие върху здравето и начина на живот на толкова различни хора ?Всичко това се дължи на адаптогенната му природа.Различните организми извличат различна полза,според нуждите си.Затова ще срещнеш хора с различни оплаквания,които се хвалят,че са получили голяма промяна ,след употребата на този ценен гел.Сред тях познавам хора ,имали проблеми със стомашно чревния тракт,като синдром на раздразнените черва,дивертикулоза.Други споделят за облекчаване на кожни проблеми,катопсориазис,екзема.Аз самата имах розоцея,която можах да успокоя и овладея с помощта на гела от Алое Вера.Срещнах хора със артрит и астма,почувствали огромно облекчение от напитката.Самата аз имах сериозни болки в гърба,които често ставаха мъчителни за мен,защото не можех да се движа.Но сега мога само да си спомня за тях с огромно облекчение.И ще те накарам сериозно да се замислиш дали си струва да понасяш една болка,ако вече знаеш,че има лек за нея и дали не си готов да опиташ и ти?
Дори и хората,които не се оплакват от нищо,но са решили да пият от този гел,с радост се хвалят с повече енергия и жизненост.Моя близка приятелка започна да пие от този гел в началото на есента,когато настъпва и грипния сезон и искрено сподели,че през цялата зима не е боледувала и не е отсъствала от работа нито ден.Вероятно инвестирането в тази напитка ще бъде доста успешно ,ако си направим баланс на разходите за лекарства,неразположението,загубените сили и време и ги заменим с много здраве.
Ще кажа специално на жените,които имат проблеми с щитовидната жлеза или не искат да имат такива проблеми-нека пият гел от алое вера.Много помага. С огромно удоволствия чета писмата на тези получили облекчение и искрено се радвам с тях.
За всички които сте решили да сваляте килограми,но все не успявате препоръчвам да направите като мен-включете в дневното си меню Алое Вера Гел за да подпомогне организма да се справи и с тази задача.

Няма коментари:

Публикуване на коментар