събота, 22 ноември 2008 г.

ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ


Червените боровинки са много богат източник на витамин С и в началото на 19 век се използват от всички моряци,тръгнали на дълго пътешествие,за борба със скорбут-болест,причинявана от недостиг на вит. С.Индианците използват червените боровинки като лекарство.До днес те са известни като средство за пречистване на организма и основно на бъбреците.Изследвания показват,че червените боровинки намаляват вероятността от развитие на остри инфекции на пикочния тракт.
По-нови изследвания показват положителното влияние на боровинките при профилактика на страдащите от цистит.
В състава на червената боровинка присъства пикногенол-силен антиоксидант,който влияе на колагена в кожата положително.
Сега да ти представя една напитка -съчетание от Алое Вера Гел,боровинки и ябълков сок-с приятен вкус и чудесно въздействие върху тялото-външно и вътрешно.Тази напитка вече е известна под името ALOE BERRY NECTAR.
Нектарът
от алое с боровинки представлява 90.2% чист стабилизиран гел от Алое в успешна комбинация с допълнителни съставки.
Ябълковият сок е известен със съдържанието си на витамини А и С,както и на калий и пектин.Естествената му сладост придава приятен аромат и вкус на нектара.
Тази напитка може да се приема с храната или отделно от нея.Съставките са естествени и напитката е полезна за всички.Всички полезни свойства на гела от Алое Вера,допълнени с благотворното въздействие на червените боровинки и обогатено с прочистващото действие на ябълковия сок върху черния дроб което облекчава изхвърлянето на токсините от кожата.
Мога само да добавя моите лични впечатления от тази напитка.Пие се с удоволствие.Пия по три пъти дневно на гладно около половин час преди храна с чаша вода.Количеството за пиене на ден варира от 60 -120г според нуждите и резултатите са много бързи.Можеш да ги откриеш по вида си в огледалото-по бистър тен,по-добър цвят на лицето.Сутрин се събуждам свежа,отпочинала.Подобри се сънят ми.Сега съм по-спокойна и с по-голямо желание за работа.А светът ми изглежда по-добро место за живот.Всеки може да намери своя резултат и той ще надмине очакванията му.
Можеш да използваш този нектар за защита от простудните заболявания.Можеш да го използваш дори ако вече си със заболяване.Облекчението ще настъпи много по-бързо.
Просто опитай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар