понеделник, 24 ноември 2008 г.

КАК ДА МЕ ОТКРИЕ ЖЕЛАНИЯТ МЪЖ?


Здравей!Искам да ти помогна.Като майка на двама сина,имам какво да ти кажа.Сигурно си прочела вече доста по този въпрос.Но не знам дали си открила тайната на успеха.Сега аз ще споделя с теб и ти ми кажи,когато успееш.
Да ти кажа нещо за живота на майките,сред чиито синове търсиш твоята половинка.Когато бяхме млади,почти колкото теб мечтаехме за равноправие,борехме се за еманципация.И това ние разбирахме като възможност да бъдем мъже.Ние не сме домакини,не готвим,не обичаме да чистим и подреждаме,не се държим мило и нежно,като жени,не се обличаме в красиво съчетани женствени дрехи,не носим красиви шапки,нито изискани ръкавици.Поне така ни познават децата ни.Ние пушим и пием повече от мъжете.Работим денонощно и повече мъжки професии.Трудно ни е но не се предаваме.Нямахме време да готвим вкусна храна за семействата си.Нямахме време да бъдем жени.Ето това си научила,докато си израствала.Но е време да разбереш,че не трябва да приличаш на нашето поколение.Това е отживелица,минало.Ти си съвременна млада жена и трябва да погледнеш малко напред.
Да откриеш от какво се нуждае днешният млад мъж и каква жена ще обикне.
Ясно е,че няма да хареса жена,която прилича на майка му.Затова трябва да търсиш коренната промяна.

1.Жени много и все млади и красиви,но колко от тях умеят да готвят превъзходно,така,че да накарат любимия да забрави за хорт-дога или Макдоналдс?Можеш да проявиш широко творчество в тази насока и те съветвам да се обърнеш към бабите,все още има такива уникални паметници на готварското изкуство.Може да се случи да срещнеш мъж,който ще ти приготви чудесна вечеря.Ако искаш този мъж,никога повече не му давай да готви.

2.Спри да пушиш веднага.Само така ще се избавиш от противната миризма на пепелник.
Вместо цигари,инвестирай в качествени парфюми и козметика за баня .Това са неща,които не се съчетават с цигарите.

3.Откажи се от твърдия алкохол,за да не се чудиш един ден защо мъжът ти толкова пие.Просто иска да е нещо повече от теб.

4.Открий женствените дрехи.Това ще бъде ефектно и покоряващо.Той е виждал цял живот майка си в панталони и в теб ще открие нова вълнуваща жена от друг свят.

5.Бъди мека и търпелива.Той вече се е сблъсквал с властния характер на майка си.

6.Бъди неговата празнична изненада.Не разваляй делниците с дребни натяквания.Нека всеки ден с теб е голям празник за него.

7.Бъди готова да даваш-любов,грижи и всичко от себе си.Само тогава ще можеш да очакваш да ги получиш от него.

8.Слушай внимателно,когато той се оплаква от майка си и не прави същите грешки.

9.Ако не знаеш каква да бъдеш,виж жените около теб и бъди нещо различно.

Това е простата тайна за сбъдване на твоята мечта.Няма да разбереш дали работи,ако не опиташ сама.Желая ти да постигнеш успеха,който имам аз.
ПЕТЯ ПОПОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар