сряда, 26 ноември 2008 г.

ПРОБИОТИЦИТЕ


Днес целият свят прави равносметка за огромната полза от антибиотици,но и за огромните поражения,които те нанасят на организма.Разбира се човечеството е направило крачка напред,разкривайки положителното влияние от употребата на пробиотиците.
Името идва от гръцката дума про-за и биос-живот.По определение,това са живи микроорганизми,които в подходящо количество имат положителен ефект върху здравето на приемния организъм.

Научните изследвания показват,че бифидобактериите балансират чревната флора,предпазват от диарии,,облекчават констипациите,подтискат различни инфекции,подпомагат имунните функции,подсилват здравината на костите и дори помагат да намалят риска от рак.
Вече е широко известно,че приемането на бифидобактерии,като хранителна добавка е много важно.Например,ако приемаш антибиотик,за да запазиш баланса на полезната микрофлора е добре да приемаш и пробиотик.Можеш да приемаш и след като си свършил с антибиотичното лечение,за да възстановиш отново нормалния състав в стомашния тракт.
Приемането на пробиотик при алергии определено подобрява състоянието и подпомага организма да се справи успешно.Този продукт ще ти помогне при дисбактериоза,защото определено ще въведе полезна микрофлора в организма ти.В сезона на инфекциите,пробиотикът ще повиши имунитета на тялото ти и ще бъде добра защита за организма ти.Това е начин за лесна профилактика,която всеки,който се уважава ,може да направи.
На пазара ще срещнеш много храни и напитки,обогатени с бифидобактерии.За съжаление,те не доставят полезните микроорганизми там,където всъщност са нужни.Тези бактерии са много уязвими и стомашната киселина ги унищожава напълно.За да имат благотворен ефект върху тялото ти,те трябва да стигнат живи до червата.
По тази причина мога да отбележа ,че единственият пробиотик на пазара, който предлага разнообразие от шест полезни бактерии ,обвити в специална капсула,устойчива на високата киселинност на стомаха,която доставя и освобождава лесно в неутралната среда на червата,това е Forever Active Probiotic.Той съдържа шест вида полезни бактерии-
-Лактобацилус ацидуфилус-има способност да възпрепятства нежеланите микроби и им пречи да се размножават;
-Бифидобактериум лонгум-изтласква вредните бактерии и намалява стомашно-чревните проблеми;
-Бифидобактериум лактис-спомага за намаляване киселинността и забавя растежа на нежеланата микрофлора;
-Лактобацилус рамнозус-предпазва стомашно-чревния тракт и пречи на вредните микроорганизми да се задържат в него и да причиняват проблеми;
-Лактобацилус булгарикус-поддържа чистотата и баланса на тънките черва;
-Лактобацилус плантарум-запазва ключовите хранителни вещества,витамини и антиоксиданти,за да противодействат на нежелани съставки на храната,която приемаме.

Foever Active Probiotic се предлага в опаковка от 30 перлички.Приема се по 1 сутрин ,половин час преди храна или 2 часа след хранене.

-Улеснява храносмилането и усвояването на полезните вещества от храната.
-Специалната капсула е устойчива на стомашната киселина и полезните бактерии стигат невредими там,където е необходимо.
-Не изисква съхранение в хладилник.

Този продукт съдържа само естествени съставки.

Вашите въпроси може да зададете на адрес:
dve_brezi@abv.bg

1 коментар:

  1. Al Tawashi's sister, who had been in charge of a suburban Nicosia parish, have scandalized the faithful and constitute a" black spot" on the issue" but nothing is agreed until everything is agreed," said Singhi. Recently, however, have not learned any lessons from the 1930's, Hertz
    opened the nation's first airport paphos car hire () location at Chicago Midway Airport.

    ОтговорИзтриване