четвъртък, 1 януари 2009 г.

ЗА СТРОЙНА ФИГУРА


Наднорменото тегло се превърна в световна епидемия,която променя живота на много хора по целия свят.Едва ли има човек,който да не знае за последствията от затлъстяването.Сред здравословните проблеми,свързани с него са:
-някой видове рак;
-психо социални проблеми;
-диабет тип 2
-сърдечно-съдови заболявания;
-високо кръвно налягане;
-сънна апнея;
-метаболичен синдром;
-дихателни проблеми;
-остеоартрит;
-ограничена подвижност;
-понижено либидо,както за мъже,така и за жени-като страничен ефект.
Доказано е,че отслабване дори само с 2 до 5 кг освобождава подтиснатите хормони почти мигновено и подобрява интимния живот.

Много са заблудите свързани с контрола на теглото,но основните са следните два.
МИТ №1 за да отслабне човек,трябва да пази диета.Нов начин на мислене:за да отслабнеш-трябва да придобиеш здравословни навици.
Мит № 2 спортувай за да гориш калории.
Нов начин на мислене:СПОРТУВАЙ ЗА ДА СИ ЗДРАВ,а калориите ще изгорят по естествен път много по ефикасно.

Много свързват отслабването с лишения.И тъй,като човек трудно се лишава от любимите си храни,спира да контролира теглото си.

Затова Форевър Ливинг създаде новата си хранителна добавка Форевър Лийн.Тя помага на организма да блокира мазнините и въглехидратите в любимите храни.Така дори да си угаждаш в умерени количества,няма да натрупваш в проблемните места.

Форевър Лийн съдържа две революционни съставки,които допринасят за понижаване усвояването на мазнини и въглехидрати в храната.

Първата съставка са уникални фибри,които поглъщат мазнините.Извлича се от кактус,наречен бодлива круша или индийска смокиня.Встомаха този извлек се свързва с погълнатите мазнини и не позволява тънките черва да ги усвояват.Така те преминават транзитно.Клинично е доказано свойството на този извлек да подпомага отслабването с до 1/2 кг на седмица.Той подобрява здравето на сърдечно-съдовата система и намалява тлъстините около талията.

Втората съставка е протеин,извлечен от бял фасул.Той забавя усвояването на захарите в тънките черва,като превръща скорбялата в захар.Тринайсет клинични изследвания доказват,че този екстракт блокира усвояването на скорбялата.Той е безвреден и спомага за намаляване на теглото.

Третата важна съставка е хромен трихлорид.Хромът подпомага естествената способност на организма да регулира нивото на кръвната захар.

Форевър Лийн зарежда с повече енергия;
-повишава либидото ти;
-допринася за по-здраво сърце;
-за по-добро кръвообращение;
-отслабваш с 1/2 кг на седмица.

Все пак няма хранителна добавка,която да замени здравословното хранене и редовната физическа активност.Но никой от нас не е способен завинаги да се откаже от абсолютно всички свои любими храни.


За да постигнеш успех:
-вземай Форевър Лийн в препоръчаните дози;
-ограничавай прекомерният прием на мазнини и въглехидрати;
-наблягай на растителни източници на мазнини и протеини;
-движи се редовно;
-следи общия си прием на калории.

Отслабването е свързано с промяна в начина на живот,а аз знам колко трудна може да бъде тя за всеки.Затова аз използвам програмата Нутри Лийн,която съдържа:
-Форевър Лийн-код 289,120 капсули;
-Гел от Алое Вера-код 15;
-Форевър Лайт Ултра-разтворима протеинова напитка с вкус на ванилия или шоколад-код 237 или 266;
-Форевър Гарсиния Плюс-код 71,70 гел капсули;
-Форевър Актив Пробиотик-код 222,30 гел капсули.

Най-добрите инструменти за успешен контрол на теглото са на твое разположение.Системата е разработена от специален екип от дието- лози,изследователи,химици и специалисти в областта на храненето.Възползвай се от възможността да промениш начина си на живот,така както винаги искаш.

Подробности за продуктите от програмата ще намериш на www.flp.bg
от Бюлетин на FOREVER

2 коментара:

  1. хм, прости ми, ама съм твърде скептичен към всякакви "уникални фибри" и т.н. има две неща, с които се поддържа добра форма и това са спорт и правилно хранене - всякакви там "магически" чайчета, капсули и т.н. работят само в мечтите на тия, които ги мързи да спортуват...

    ОтговорИзтриване
  2. Така мислех и аз.Така мислят още много хора.Но лично аз реших да пробвам,защото нищо друго не мипомогна.Не държа да ми повярват,без да ме познават,без да са ме видели.Но искам да дам информация,която всеки да употреби както желае.Защото ако на мен не ми бяха казали,доста щях да се мъча до днес.Разбират ме добре всички,които имат този проблем.Като видиш пълен човек и си казваш какъв лакомник,какъв мързеливец.Но не винаги е така.Ако изслушаш над 1000 човешки истории като мен за тези проблемище имаш по-различно мнение.Но се радвам,че мислиш като мен.С мързел и без спорт за къде сме.Да започнем по нов начин новата година за да сме по-здрави!

    ОтговорИзтриване