понеделник, 9 февруари 2009 г.

ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ ДО 2020 ГОДИНА


Днес човечеството има уникалната възможност да се освободи от най-разпространените в момента болести.
ПЕРСПЕКТИВА,КОЯТО СПИРА ДЪХА.

Сърдечносъдовите болести се определят,като резултат от структурното влошаване на стените на кръвоносните съдове,подобно на моряшката болест скорбут.Оптималното снабдяване с витамин С и други микроелементи,които стимулират образуване на колаген-молекули,които заздравяват съдовете е един ефективен,безопасен и достъпен начин да се предотвратят сърдечните пристъпи и инсултите.По този начин причина номер 1 за смърт в индустриализирания свят,може да бъде до голяма степен изкоренена от това и бъдещите поколения.Глобалното прилагане на това научно познание ще спаси живота на милиони хора.

Високото кръвно налягане,инфарктите,сърдечната аритмия и проблемите на кръвообращението при диабет основно са резултат от дълготраен недостиг на микроелементи,които влошават функциите на милионите клетки,които образуват сърдечния мускул.

Глобалното прилагане на този научен пробив,ще спаси живота на милиони хора,ще спести милиарди за здравеопазване,ще ликвидира фармацевтичния бизнес с тези болести.

Ракът, втората най-често срещана причина за смърт в индустриализирания свят,вече не е смъртна присъда.Всички ракови клетки се разпространяват с използване на същия механизъм.Те произвеждат големи количества разлагащи колагена ензими,като така проправят пътя си през човешкото тяло.

Ефективни,безопасни и достъпни микроелементи,като аминокиселината лизин,витамин С и други специфични хранителни елементи блокират тези ензими и възпрепятстват раковото заболяване без странични ефекти.

Инфекциозните болести,СПИН и другите епидемични заболявания са първопричина за смърт в развиващия се свят.Витамин В и другите основни хранителни вещества регулират производството на бели кръвни телца и оптимизират функционирането на имунната система в борбата срещу туберкулозата и другите заразни болести.Доказано е,че дори само витамин С намалява размножаването на вируса на СПИН под 1% от нормалната скорост.

Този прост витамин е по-ефективен от всяка комбинация скъпи лекарства.

Накратко,най-разпространените болести могат да се изкоренят до голяма степен с естествено лечение,като по този начин се подобри глобално човешкото здраве .

ЗАЩО ТОВА НЕ Е СТАНАЛО ДО СЕГА

В н
ачалото на 21 век Рокфелер груп определя стратегията на пазара с лекарства.На милиони пациенти се обещава лечение ,но голяма част от продаваните лекарства нямат доказан ефект,в най-добрия случай скриват симптомите.Появи се епидемия от болести,резултат от органичния ефект на тези лекарства.Така се получи непрекъснат разширяващ се кръг на пазара на болести.

Едно стратегическо условие на този пазар бе отстраняването на конкуренцията на ефективните природни хранителни вещества,необходими за нормалния метаболизъм на клетката.Системно се изключваха от медицинските училища, от учебниците по медицина и от съзнанието на поколения лекари.

следва продължение


Няма коментари:

Публикуване на коментар