петък, 13 февруари 2009 г.

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ

Да отидеш на бал с маски

Да получиш почетно звание и портфейл за свършена работа

След това да си спретнеш невероятен купон с весели и щастливи хора

Да станеш мис в международен конкурс за красота

Да обикаляш по света по бизнес и за удоволствие


Ето го и този красив празник на влюбените.На всички влюбени желая дълга и споделена любов.На останалите-да открият своята любов и да са щастливи.

За тези,които все още не са открили щастието и продължават да търсят ще споделя:
Това е само един ден.Този ден е чудесен но бързо отминава.

Да си щастлив всеки ден е въпрос на избор.Не казвам,че не се случват всякакви непредвидени неща в живото ти,но ако живееш живота си плахо,защото си намираш лични оправдания,то едно по-сериозно обстоятелство наистина ще те срине.Ако проявиш малко смелост и въображение и напуснеш собствения си тъжен свят и влезеш в света на хората,които не спират да опитват и никога не се отказват,то най-много да стане така,че разпериш криле и полетиш.

Вярно е,че ще напуснеш сферата на собствения си комфорт,ще се наложи да извършваш работа,която не си си представял,ще се срещаш с много хора,ще преживяваш подем и погром,но това няма да те убие,а ще те закали.И твоите хоризонти ще се разширяват.Ще откриеш красотата на света.Вярно е,че ще загубиш много от сегашните си приятели.Но това са хората,които ти губят времето с оплаквания и хиляди причини,че това не става или това не е за теб.Можеш да ми вярваш,срещу това ще получиш нови искрени приятели,които те подкрепят,които вярват в теб и искат да бъдат като теб,защото ти постигна това.

Понякога с умиление ще се сещаш за дивана,продънен от лежане,за безконечните празни часове,за дългото отспиване.За всички онези останали в миналото неща,които си приемал за любими.

Не харесваш много неща,но не можеш да ги промениш.Можеш да промениш само себе си.Когато направиш това,ще разбереш,че и живота около теб се променя.Мислил си,че си незначителен?Не ти ще бъдеш фактор в живота на много хора.Само избери своя път сега.

Има хора,готови да ти помогнат,трябва да ги намериш.Дългият път започва от първата крачка.


bilkizazdrave@abv.bg
Петя Попова

3 коментара:

  1. Благодаря ти за пожеланието и напомнянето, Петя! Прекрасен ден и на теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Много добре си го написала Петя ! Аз самата загубих много приятели и намерих нови. Не съжелявам за нищо !

    ОтговорИзтриване
  3. омръзва летенето сам Петя. идва моментът в който искаш да споделиш летенето с обичания човек. дали ще полети2 кой знае? но любовта ще остане до нелетящият защото е самото летене. бъди щастлива и обичана Ели

    ОтговорИзтриване