


2.Хранителните продукти не се консумират пресни.Складирането с месеци,преди да си ги закупим от магазина,прескача оптималния момент на консумация и голяма част от хранителната стойност е загубена.

1.Днес живеем много по-дълго.
2.Все поусъвършенствана диагностика.
Тези факти не са изцяло отговорни за главоломното увеличение на болните.

Това са нестабилни и вредни химически единици, естествен продукт от обмяната на веществата.Те причиняват окисление в тялото,което можем да сравним с ръждясването на металите.

Но когато биват атакуван нашия генетичен код-клетъчното ДНК,могат да го променят и увредят.Започват появи на тумори.

Пази се от всички форми на замърсяване,колкото е по силите ти:
-не лежи на слънце твърде дълго;
-не пуши;
-не стой в компания на пушачи;
-избирай храната си.
Можеш да си набавиш антиоксиданти с храната.Такива има най много в плодовете и зеленчуците,като най-добър източник са зелените зеленчуци,като зеле и броколи,както и всички храни от семейство бобови.Сега разбираш,колко е важно продуктите да са пресни.
Мнозина не успяват да се хранят толкова добре,по различни причини:
-характер на работата;
-напрегнат начин на живот.
Алтернативата са хранителните добавки.
Моля не забравяй,че това не са лекарства и се използват продължително.
Моите любими продукти можеш да видиш на страницата www.flp.bg
Важното е,че имаш възможност за избор.
въпроси и поръчки:
bilkizazdrave@abv.bg
Петя, много харесвам блога ти. винаги съм се интерисувала от хранителни добавки и балансирано хранене, но напоследък взех да се обърквам -:))
ОтговорИзтриванеЗабелязвам,че информацията в Интернет е доста противоречива относно храни,хранене и хранителни добавки.
ОтговорИзтриванеЩе се радвам ако имаш конкретни въпроси да ги поставиш тук,за да коментираме или да ми пишеш на посочения адрес.
Желая много здраве и успехи на всички!