четвъртък, 19 февруари 2009 г.

НОВО И КАЧЕСТВЕНО


Германско-австрийската компания Dm Drogeriemarkt, специализирана в продажбата на козметика, стоки за дома и аксесоари, отваря своя първи български филиал на 29 януари 2009 г. във Видин.

В първия си обект в България, в търговски център МОЛ Видин на площ от 400 m², ще бъдат предложени около 7000 козметични и здравословни продукти от следните групи: грижа за тялото, лицето, косата, зъбите и др., декоративна козметика, здравословно хранене, хранителни добавки, домакинство, храна за животни, фото и фотоизработка, парфюмерия, асортимент за бебета...

За 2009 г. компанията планира да открие още осем до десет нови обекта в страната – следващите ще са в Пловдив, Ямбол и Бургас. Следващите адреси, на които ще могат да бъдат открити обектите на веригата в България, са ул. „Менделеев“ №2 в Пловдив (Ритейл Парк Пловдив), както и в Ямбол на ул. Александър Стамболийски №30 (Мол Ямбол). Планира се разкриването на между 100 и 130 нови работни места в рамките на 2009 г., а за тази година инвестициите в страната ще са близо 3 млн. евро.

Dm Drogeriemarkt е първата специализирана верига дрогерии, която стъпва на българския пазар и на практика няма еквивалент. Като конкуренти могат да се посочат веригите големи аптеки, които не предлагат само медикаменти.

На българския си сайт компанията е посочила, че продължава да търси подходящи терени за своите обекти. Според обявата помещенията трябва да са с големина 350-400m² и да са в градове с над 40 000 жители. Местоположенията: на пешеходни зони или търговски улици, с добра комуникативност и голям поток от хора. По споразумение и готови до ключ или с възможност за самостоятелно изграждане.

Ето добри възможности:
-за нова кариера-можеш да кандидатстваш за твоя град;
-за брокерите-това е реален клиент.

Можеш да се възползваш или най-малко да прегледаш каталозите за другите страни и България.

bilkizazdrave@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар