събота, 7 февруари 2009 г.

Д-Р МАТИАС РАД ПРЕДУПРЕЖДАВА

ИНФАРКТ

ОСНОВНА ПРИЧИНА за сърдечният инфаркт е липсата на клетъчни биокатализатори,някой витамини,минерали,карнитин,коензимът Q10 и други носители на биоенергия в милионите клетки на сърдечния мускул.Това води до влошаване изпомпващата функция на сърцето и натрупване вода в тялото.

Обратно,ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ПОДХОДИ за лечение на инфаркта умишлено пренебрегват този факт и се съсредоточават върху симптомите.Диуретиците,предлагани за лечение на инфарктите,не само отстраняват водата,натрупана в тялото,но заедно с това отмиват витамините,минералите и другите водоразтворими биоенергоносители.По този начинвлошават болестта и са причина за кратката средна продължителност на живота при пациенти с инфаркт,които приемат диуретици.

СЪРДЕЧНА АРИТМИЯ

Основна причина за сърдечната аритмия е липсата на микронутриенти,витамини,минерали,убихинони и други биоенергийни носители в милионите електрически мускулни клетки на сърцето.Резултатът е влошено генериране или управление на електрическите импулси,необходими за нормалния пулс.

Едно неотдавнашно контролирано изследване доказа,че терапевтичното използване на микро хранителни вещества е ефективен и безопасен и достъпен начин за коригиране именно на това състояние,което е причина за аритмия.

Обратно на това, фармацевтичните подходи преднамерено пренебрегват този факт и вместо това се насочват към симптомите.Предлаганите на пазара лекарства против аритмия често влошават нейното протичане и причиняват спиране на сърцето и преждевременна смърт на пациентите.

Преди едно деситилетие авторът Томас Мур в своята книга-СМЪРТОНОСНАТА МЕДИЦИНА
документира факта,че дори само една нова категория лекарства против аритмия в САЩ е причинила повече смъртни случаи,отколкото са убити американци във Виетнам през войната.

РАК

До неотдавна ракът се смяташе за смъртна присъда.Последните изследвания в областта на запазване на здравето с естествени средства и клетъчната медицина основно промениха това схващане.Сега е очивидно,че за терапията на тази болест,фармацевтичните компании умишлено пренебрегват и изключват неподлежащи на патентоване терапии в полза на неефективните лекарства,които допускат съществуването на раковата епидемия,като един от най-доходните пазари.

Научен факт е,че раковите заболявания се разпространяват по един и същи механизъм
изработват ензими,които разлагат колагена.Терапевтично използването на аминокиселината лизин-особено в съчетание с други,неподлежащи на патентоване микронутриенти-може да блокираразграждащите ензими и така да предотврати разпространението на ракови клетки.Всичкивидове рак,изследвани до сега,реагират на това лечение,включително рак на гърдата,рак на простата,рак на белите дробове,рак на кожата,фибробластома,синовиалният рак и т.н.

Единствената причина този пробив в медицината да не е изследван по-нататък е фактът,че тези вещества не подлежат на патентоване и имат нисък марж на доходност.По-същественото е,че тези методи водят до изкореняване на болеста,т.е. унищожават пазара за лекарства.

Ето още групи лекарства,които предизвикват странични ефекти с опасено разрушаване на здравето.

Лекарства за намаляване на а,холестерол
особено статините и фибрите,се предлагат масово на пазара за предпазване от сърдечно-съдови заболявания.За тези лекарства е известно,че предизвикват рак.

За химиотерапевтичните лекарства се твърди,че лекуват рак.Вдействителност те причиняват нови странични ефекти,най-често нови ракови заболявания.

Аспиринът се предлага масово под фалшивия предтекст,че предпазва от инфаркти и инсулти.В същност продължителната употреба унищожава колагена и по този начин увеличава риска от инфаркт и инсулт,както и язва на стомаха и стомашно-чревни кръвоизливи.

Противовъзпалителни лекарства за болки и възпаления,например артрити,в повечето случаи разрушават съединителната тъкан,като увреждат ставите.

Калциевите антагонисти,предлагани срещу високо кръвно налягане и инфаркт,всъщност с продължителното приемане предизвикват инсулти и инфаркт.

Естрогенът и други хормонални препарати ,предлагани срещу остеопороза и сърдечни заболявания,всъщност с продължителна употреба водят до рак-особено при жените до рак на гърдата,рак на матката.

Тъй като възможността за патентоване е предварително условие,лекарствата представляват синтетични молекули и са отровни за човешкият организъм.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ



4 коментара:

  1. Винаги съм се отвращавала от стремежа да се печели на всяка цена... И, за съжаление, не се изненадвам като чета последните ти две публикации. Интересен материал.

    ОтговорИзтриване
  2. Няма семейство,в което да няма пострадал от тази престъпна дейнвост.

    ОтговорИзтриване
  3. здравейте, информацията е полезна само ако дадете повече информация за кои по-точно "клетъчни биокатализатори, микронутриенти, витамини, минерали, убихинони и някой витамини, минерали, карнитин, коензимът Q10 и други носители на биоенергия", за да могат хората да не се тровят с фармацевтични боклуци.
    с уважение:
    мартир ко

    ОтговорИзтриване
  4. Може да следите информацията в блога за натурални хранителни добавки.

    ОтговорИзтриване