петък, 6 февруари 2009 г.

Д-Р МАТИАС РАД ПРЕДУПРЕЖДАВА


На 14 юни 2003г в Хага д-р Матиас Рад подаде иск срещу политиката на няколко правителства ,отнасяща се до здравеопазването и най-вече опасността от навлизане широко на фармацевтични продукти,които вместо да лекуват,убиват.

Докато преднамерено избягват лечение на болестите,като само тушират симптомите,съществува опасност от масово убийство на хора,чрез най-модерни лекарства.

Относно начина на съвременното лечение той подчертава няколко факта:

ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА ВКН е повишеното напрежение на артериалната стена,което се дължи на недостига на основни хранителни вещества в клетките на гладката мускулатура на артериите,което води до стесняване на диаметъра на артериите и повишаване на кръвното налягане.

СЪЩЕСТВУВАТ множество клинични изследвания,които документират ползата от неподлежащи на патентоване микронутриенти,като аминокиселината аргинин и магнезий.Те коригират основния недостатък на милионите клетки на съдовите стени и отпускат стените на кръвоносните съдове,увеличават диаметъра на кръвоносните съдове и помагат за нормализиране на кръвното налягане.

ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА,продавани за лечение на високо кръвно налягане/ВКН/ преднамерено се фокусирани върху лечението на симптомите.

НАПРИМЕР БЕТА-БЛОКЕРИТЕ намаляват пулса на сърцето.ДИУРЕТИЦИТЕ намаляват обема на кръвта.Тези лекарства умишлено избягват коригиране на спазмите,на стените на кръвоносните съдове.Така вместо лечение на болестта тези лекарства имат дълготрайни влошаващи странични ефекти,които потенциално причиняват редица нови заболявания.По този начин създават нов пазар за лекарства.

Като пряк резултат от тези действия в световен мащаб остават нелекувани няколко стотици милиони пациенти,в частност и у нас./Добавям последното като пряко засегната./
А смъртният данък нараства ежедневно.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ


Няма коментари:

Публикуване на коментар